Keramiek kunst kopen voor elke plek in huis 

Kan jouw inrichting wel wat extra’s gebruiken? Denk dan eens aan keramische kunstwerken. Bij Antonetterette kun je unieke keramiek kunst kopen die mooi staat in elk interieur. Van vaasjes en potjes tot dieren en fantasiefiguren. 

Sinds 2019 maak ik naast portretschilderijen  ook keramische kunstwerken. Mijn autistische dochter Anemoon werkt als dagbesteding bij Atelier de Wijde Doelen en ik was onder indruk van wat je allemaal voor moois kunt maken van keramiek. Dat wilde ik ook! Ik volgde een cursus en raakte besmet met het keramiekvirus. 
Meer weten over mij en mijn dochter Anemoon? Lees ons bijzondere verhaal


Mom en Moon boomstamvazen

Keramische kunstwerken geïnspireerd op de natuur 

Ik houd net zoals Anemoon van de natuur en dit is dan ook vaak de inspiratie voor mijn keramische kunstwerken. Zo maak ik keramieken blaadjes, dieren en berkenvaasjes. Die laatste maak ik samen met Anemoon en hebben we omgedoopt tot de kunstlijn Mom & Moon

Keramiek kunst kopen? Kom langs of shop online 

Wil jij keramiek kunst kopen? Kom dan gerust een keer langs in mijn atelier in Utrecht. Shop je liever online? Geen probleem. In mijn webshop vind je veel van mijn keramische kunstwerken, zowel van aardewerk als steengoed. Een uniek sieraad voor in en om jouw huis. Mooi als cadeau voor jezelf of voor iemand anders. 


Galerij keramiek